Motor

DRVS - Direct Rear Velocity System: A FreeMotion Incline Trainer-T egy egyedülálló, hátsó meghajtású motorrendszere hajtja meg, amely minőségi teljesítményt nyújt a legkényelmesebb fedélzeti párnázattal. A motor hátsó helyzetbe állításával a futófelület sima, tágas érzést ad, miközben megkönnyíti a motorhoz való hozzáférést a rutin karbantartás során.


kIMAGASLÓ lóerő

0,5–12 MPH (maximális sebesség 10 MPH, ha kevesebb, mint 0%)


Motor

Kifejezetten a lejtős edzőre tervezték, ez az AC emelő motor 1500 fontot nyújt. emelőerő a sima, következetes fedélzeti mozgás és stabilizálás érdekében.


A felhasználó maximális súlya

350 font. (159 kg)


Fedélzet

Kettős fenolgyanta bevonattal a fedélzet mindkét oldalán, hogy az általános karbantartás során felfordítva kétszer olyan hosszú ideig sértetlen maradjon.


Futófelület

Karbantartást nem igénylő szalag: 22 ”x 60” (56 cm x 152 cm), 2 rétegű szalag nem igényel kenést az évek zavartalan, következetes használatáért.


Övméret

22 ”x 60” (56 cm x 152 cm), 2 rétegű öv


Pulzusmérő technológia

Az impulzusinformáció a konzolon érintőérzékelőkkel vagy Polar® kompatibilis vezeték nélküli telemetriai eszközökkel jeleníthető meg.


Sebességtartomány

0,5–12 MPH (maximális sebesség 10 MPH, ha kevesebb, mint 0%)


Teljesítmény dőlés

-3–30%


Elektronika

Cardio Theatre® és BroadcastVision® kompatibilis, FitLinxx® tanúsítvánnyal


Insta-Touch ™ közvetlen sebesség- és lejtősávválasztók

QuickTouch ™ lejtő: Állítsa be a lejtőt -3-ról 30% -ra, egyszerűen csak egy gomb megérintésével vagy 0,5% -os lépésekkel történő görgetéssel.

FREEMOTION INCLINE TRAINER

  • Gyártó: FreeMotion
  • Cikkszám: FREE-INC-TRAI
  • Elérhető: Raktáron
  • Érdeklődjön üzletünkben

Érdeklődjön telefonon: +36 70 943 6237